Pripomočki

Pripomočki

NHT Global je močno predan temu, da svojim distributerjem vedno nudi najnovejše in najboljše poslovne in izobraževalne pripomočke.


BROŠURA S PROIZVODI

Raziščite izbrane koristi raznolikih proizvodov v naši ponudbi, ki je predstavljena v posodobljeni brošuri. Ne glede na vaše zdravstvene potrebe in cilje ima NHT Global odlične proizvode, ki vašo lepoto, zdravje in počutje popeljejo v nove višave. Preberite več o tem, kako vam lahko proizvodi znamke NHT Global pomagajo, ali pa brošuro uporabite kot prodajni pripomoček, ki ga lahko pokažete potencialnim distributerjem in kupcem!

Ogled


SPLETNA PREDSTAVITEV POSLOVNE PRILOŽNOSTI

Ta predstavitev je nujno orodje, s katerim potencialnim distributerjem in strankam predstavite poslovno priložnost podjetja NHT Global in njegove edinstvene proizvode. Predstavitev ima 24 diapozitivov in je zelo koristno in informativno poslovno orodje, ki ga boste potrebovali, da NHT Global predstavite svetu.

Različice v PDF-formatu

Prenesi PDF-datoteko v angleščini

Če potrebujete program Adobe Acrobat Reader, lahko  klikite tukaj da ga brezplačno prenesete

*Opomba: Zaradi visokokakovostnih posnetkov v predstavitvi bo prenos prek širokopasovne povezave trajal nekaj minut ter približno eno uro prek klicne povezave.


 

VIDEO POSNETKI

POSNETEK Z DOGODKA V SEULU, januar 2014  uporabnikaNHT Global na  Vimeo.

POSNETEK Z NAGRADNEGA POTOVANJA V EVROPO – 2013  uporabnikaNHT Global na  Vimeo.

10. OBLETNICA PODJETJA NHT GLOBAL  uporabnika NHT Global na Vimeo.

X